pur si simplu. cine are indemanare stie ca nu-i usor. cine are talent stie cat e de placut.
sunt cadouri pentru suflet, care pana la urma au si un pret.

sâmbătă, 13 august 2011

deja vu

nu stiu inceputurile voastre cum au fost, insa eu din mult timp liber am petrecut o mare parte din el pe net, inspirandu-ma. am vazut multe pagini, multe lucrari, atat de multe ca in capul meu e un talmes-balmes. cateva idei mi s-au fixat in capatana si nu scap de ele pana nu le realizez.
ce-i drept, stau cam prost cu memoria si de obicei nu prea imi iasa ceea ce pornesc, pentru ca, desigur imaginea din mintea mea e cam dereglata si atunci tre sa improvizez. nici nu pot sa ma laud ca vezi doamne ce idee mareata am avut, si atunci stand stramb si judecand drept am hotarat sa fac o sectiune cu lucrarile inspirate din constientul colectiv si stocate diform in inconstientul meu.
din pacate n-am cum sa va arat punctul de plecare cu pricina, pentru ca nu mai am atat de mult timp liber sa trec prin toata baza de date pe care am adunat-o si sa le identific.
cam asta e, sectiunea se va numi deja vu, produsele cam le voi tine de trofeu, iar voi stiind povestea asta, veti vedea bantuirile mele de toata ziua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Web Statistics