pur si simplu. cine are indemanare stie ca nu-i usor. cine are talent stie cat e de placut.
sunt cadouri pentru suflet, care pana la urma au si un pret.

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

creeaza. salveaza. doneaza

in cele ce urmeaza veti intelege de ce insist sa adun impreuna artizani clujeni (si nu numai). si de ce incerc sa-i sustin pe cei care reusesc sa creeze ceva in vremurile astea tulburi.. is oameni faini, dar nu doar oameni faini, is oameni care vor sa clinteasca intrucatva spiritul asta a nostru impietrit. si daca sunt si generosi si au si ceva simt civic, inseamna ca-s de-ai mei.
Raluca, m-a contactat ea si m-a impresionat din prima. felul cum mi-a scris, timiditatea amestecata cu fermitate si gestul pe care insista sa-l faca. caci despre gest este vorba si despre un alt aspect al muncii noastre. gest pe care ni se ofera ocazii sa-l facem pentru altii. in cazul de fata acei ALTII sunt niste animalute, si gestul care ni se cere nu e nici dureros, nici nu ne saraceste. cautati-o pe Raluca.
http://creez-donez-salvezanimalute.blogspot.com/

4 comentarii:

  1. Multumesc frumos de suport si de colaborare!!!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ehhh, daca am fi fost misunivers am fi salvat deja speciile pe cale de disparitie, am fi eradicat saracia din africa, am fi vindecat toti copiii bolnavi, cred ca am fi pornit deja explorarea unor noi lumi...

    RăspundețiȘtergere
  3. pune si un link pe undeva, ca noi stim cine e raluca.
    restul...nu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. uf, asta-i de pe vremea reviziei. rezolvat!

    RăspundețiȘtergere

Web Statistics